Với vị trí nằm ngay trung tâm thành phố, trên con đường vensông Hàn thơ mộng đẹp nhất Đà Nẵng, khách sạn Brilliant thực sự là một điểmnghỉ ngơi mà bạn nên dừng chân khi đến với miền Trung Việt Nam. Tiêu chí hoạtđộng của chúng tôi là luôn hướng tới sự tiếp cận dịch vụ chăm sóc khách hàngcao nhất- pha trộn văn hóa thế giới vào sự tráng lệ của cuộc sống hiện đại. Sựthiết kế của khách sạn tận dụng mọi lợi thế của vị trí xây dựng để bạn vừa cóthể ngắm nhìn dòng sông Hàn thanh bình vừa trải tầm mắt ngắm đường chân trờitrên biển từ ngay chính ô cửa phòng. Khách sạn cung cấp dịch vụ chăm sóc mọikhách hàng từ những chi tiết nhỏ nhất để bạn có thể cảm nhận được sự chuyên nghiệptrong dịch vụ của chúng tôi. Chúng tôi tự tin bạn sẽ thực sự ngạc nhiên vớiphong cách dịch vụ gần gũi, thân thiện của đội ngũ nhân viên được đào tạochuyên nghiệp của khách sạn.


I. Thông tin nhà tuyển dụng:
BRILLIANT HOTEL
Địa chỉ: 162 Bạch Đằng - Hải Châu - Đà Nẵng
Tel/Fax: 0511 3 222 999
Email: recruitment@ brillianthotel. vn
Website: brillianthotel. vn


II. Nội dung tuyển dụng:
1. F&B Manager:
Mô Tả Công Việc:
Job Description
- Supervises the functioning of all Food and Beverage employees,facilities, sales and costs, to ensure maximum departmental profit is achieved
- Controls and analyses, on an on-going basis, in order tooptimize the following:
- Quality levels of product and service
- Guest satisfaction
- Merchandising and marketing
- Operating costs
- Sanitation and cleanliness (hygiene)
- Coordinates and supervises the preparation, presentation andservice of food products to ensure the highest quality at all times
- Establishes and maintains effective employee relations
- Supervises an coordinates pricing and preparation of menus,beverage and wine lists by taking into consideration such factors as:
- Local requirements
- Market needs
- Competition
- Trends
- Recipes
- Potential costs
- Availability of Food and Beverage products
- Merchandising and promotions.
- Coordinates with the Finance Controller to determine theminimum and maximum Food and Beverage par stocks. Approves all wine purchasesand other Food and Beverage items in accordance with the Hotel quality andquantity standards
- Conducts weekly Food and Beverage meetings relating to, butnot limited to, the following:
- Overall Food and Beverage financial results and profitability
- Projected business
- Operations results and problems
- Changes in procedures
- New management policies
- Quality improvement
- Sales improvement
- Productivity improvement
- Attends all other meetings as required by the administrativecalendar
- Keeps and up-to-date standard recipe file for all Food andBeverage items to include:
- Sales history
- Sales mix
- Actual costs
- Potential costs
- Par stock
- Production time
- Implements a daily, weekly and monthly checklist for all Foodand Beverage departments. Ensures proper follow-up to attain maximum qualityand efficiency
- Keeps aware of trends, systems, practices and equipment inFood and Beverage preparation and service in the hotel and restaurant fieldthrough trade literature and actual visits
- Interacts with individuals outside the hotel including, butnot limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and othermembers of the local community
- Works with Human Resources on manpower planning and managementneeds
- Works with Finance Controller in the preparation andmanagement of the Department’s budget
- Perform any other duties which may be assigned by themanagement from time to time.

Yêu Cầu Công Việc:
Job Requirement
Required Skills –
- Demonstrated ability to interact with customers, employees andthird parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit orvalid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational andtraining abilities.
- Good writing skills
- Leadership Skills

Qualifications –
- Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food &Beverage, or related field.

Experience –
- 4 years related experience, including supervisory experience,or an equivalent combination of education and experience

2. Nhân Viên Lễ Tân Nam:
Mô tả công việc:
- Đảm nhận công việc tại quầy lễ tân
- Làm thủ tục nhận trả phòng cho khách, cung cấp các thông tin,,dịch vụ theo yêu cầu của khách.


Yêu cầu:
- Số năm kinh nghiệm: Dưới 1 năm
- Yêu cầu bằng cấp: Đại học
- Yêu cầu giới tính: Nam
- Yêu cầu độ tuổi: Không yêu cầu

Yêu cầu khác:
- Tiếng anh giao tiếp thông thạo, đặc biệt nghe nói, có kỹ năngkhá sử dụng vi tính.
- có thể làm tăng ca, hoặc thay ca cho nhân viên lễ tân khác khicó yêu cầu. linh hoạt về thời gian.

3. Nhân viên lễ tân nữ

III. Thông tin liên hệ:
Người liên hệ: HCNS
Tel/Fax: 0511 3 222 999
Email: recruitment@brillianthotel.vn
Địa chỉ: 62 Bạch Đằng - Hải Châu - Đà Nẵng
hoteljob.vn/Home/Gian-hang/default/6048/trang-chu.aspx